Corturile - safari sunt concepute ca seturi de cort interior si prelate

Conceptul corturilor Safari

Corturile - safari sunt concepute ca seturi de cort interior si prelate. Sunt prevazute cu un spatiu de aer intre copertina acoperisului si partea superioara a cortului interior cu distanta de 10 cm care permite cortului “sa respire“ si impiedica formararii condensului in interior. Modulul (carcasa) cortului este o structura de lemn formata din busteni cu diametrul de 10 cm. si tratati cu protectie ignifuga, interconectati prin conectori metalici. Seamana cu un constructor, este rapid si usor de transportat, asamblat si demontat. Doi lucratori vor asambla cu usurinta acest modul in 5-6 ore conform schemei de asamblare. Expertii nostri vor ajuta lucratorii D-stra la asamblarea modulului. Cortul interior este realizat dintr-o combinatie de tesaturi sintetice (OXFORD) si naturale (CANVAS) care ofera un microclimat confortabil in interior. Copertina acoperisului este realizata din PVC 100 % rezistent la umiditate, nu este supus distrugerii prin radiatii ultraviolet, nu emite miros atunci cand este incalzit si nu se deformeaza.

Modele structuri:
Materiale folosite:

Tesatura PVC

Tesatura OXFORD 600D

Tesatura CANVAS (COTON)

Busteni cilindrici

Conectori metaliciVideo: Asamblarea platformei, carcasei și a cortului

 

Pereții de jos ai cortului au o „fustă”, care, după instalarea cortului, sunt “lipiti“ în siguranță dea lungul intregului perimetru pe banda Velcro, excluzand astfel complet penetrarea insectelor si a aerului rece.

Pe pereții din spate și laterali ai cortului există ferestre din PVC transparent, dimensiune 60 x 100 cm, care sunt acoperite cu o plasă anti-țânțari. Ferestrele din interiorul cortului pot fi închise cu perdele.

Dea lungul întregului perete frontal există un perete executat cu plasa “anti-țânțari” , dublicand copertina principala, care este dotata cu fermoar. Acest design vă permite să ventilați cortul cât mai eficient posibil în sezonul cald, fără teama intrării insectelor în locuinta. În configurația „Iarnă-vară”, este posibil să instalați pereți de încălzire suplimentari, care pot crește semnificativ sezonul de cazare confortabilă pentru oaspeți.

Pentru a menține o tensiune bună a copertinei cortului, sistemul de încălzire detașabil este plasat la exterior. În același timp, există mai multe avantaje suplimentare: percepția estetică - sistemul de încălzire devine practic invizibil, este posibil să se distingă dacă un astfel de sistem este instalat doar de grupul de intrare, capacitatea de a utiliza nu toți pereții încălzirii, ci doar unii, de exemplu, pentru a crește iluminarea cortului.

Acoperișul și sistemul de tensionare sunt suplimentar consolidate cu inserții din PVC și suporturi de tensionare, care este absolut invizibil sub acoperiș și este 100% fiabil. In interiorul cortului este posibila instalarea blocului WC si baie.


©2020-2024 Abc Mag SRL | Developed by Colibri Design

+373 68 786-750