Corturile-Safari acum si in Moldova

Despre ABC Mag SRL si Glamping Moldova

ABC MAG SRL - producator de corturi-safari pentru: glamping, camping, hostel, vinarii, statiuni turistice si piscicole, tabere sportive etc.

Glamping-ul combina recreerea in aer liber cu confortul civilizatiei. In loc de saci de dormit, oaspetii au paturi confortabile cu saltele si cearsafuri.Interiorul stralucitor seamana cu un apartament confortabil si frumos, iar structura exterioara (copertina PVC) este ca un cort mare, care va suporta vantul si ploaia.In interiorul cortului pot fi instalate camera dus si wc.

In Republica Moldova suntem unicii producatori de corturi – safari si exista toate sansele de a dezvolta cu succes aceasta directie.

Pentru hotelurile din tara, vinarii, statiuni turistice si pescuit, tabere sportive, glamping-ul este o solutie profitabila pentru cresterea numarului de camere. Foarte des, lipsa spatiilor de cazare este necesara, de regula, numai pentru perioada de vara.

De ce sa construiti camere scumpe sau cabane atunci cand se poate construi un glamping?

Modelele noastre de corturi-safari pot avea diferite dimensiuni si configurari. Fiecare dintre modele are componentele urmatoare:
• Cadru (carcasa) modular: (grinzi rotungite din lemn, conectori metalici, accesorii);
• Cort (cort oxford+canvas, copertina PVC, accesorii).

Mai multe detalii despre Glamping – aici.


©2020-2024 Abc Mag SRL | Developed by Colibri Design

+373 68 786-750