O noua etapa in dezvoltarea turismului de corturi in Moldova

Glamping

Conceptul de “glamping” a aparut in Marea Britanie in anul 2005 ca urmare a combinatiei de cuvinte “glamour” si “camping”. Este un nou tip de ecoturism, recreere all-inclusive in natura.

Momentan, in lume exista mii de glamping-uri.

Cortul - safari este o cabana modulara pentru camping-uri si centre de recreere. Pentru a-l crea, am luat cele mai bune din confortul casei si un cort, combinandu-le in produsul propriu. Principalele avantaje ale unui cort - safari sunt mobilitatea de a fi instalat si capacitatea de a ne bucura confortabil de natura salbatica si pitoreasca, chiar si in acele locuri in care nu este permisa constructia.

O persoana moderna este obisnuita cu numeroasele facilitati din viata orasului, asa ca este destul de dificil pentru el sa renunte la un pat cald, la dus si la electricitate de dragul recreerii in aer liber.Campingul obisnuit nu se poate lauda cu astfel de benificii, asa ca am decis sa cream corturi - safari pentru glamping.

Glamping-ul combina recreerea in aer liber cu confortul civilizatiei.In loc de saci de dormit, oaspetii au paturi confortabile cu saltele si cearsafuri. Interiorul stralucitor seamana cu un apartament confortabil si frumos, iar structura exterioara (copertina PVC) este ca un cort mare, care va suporta vantul si ploaia.In interiorul cortului pot fi instalate camera dus si wc.

Pentru hotelurile din tara, vinarii, statiuni turistice si pescuit, tabere sportive, glamping-ul este o solutie profitabila pentru cresterea numarului de camere. Foarte des, lipsa spatiilor de cazare este necesara, de regula, numai pentru perioada de vara.

De ce sa construiti camere scumpe sau cabane atunci cand se poate construi un glamping?

Modelele noastre de corturi-safari pot avea diferite dimensiuni si configurari. Fiecare dintre modele are componentele urmatoare:
• Cadru (carcasa) modular: (grinzi rotungite din lemn, conectori metalici, accesorii);
• Cort (cort oxford+canvas, copertina PVC, accesorii).

Pentru a instala un cort - safari, trebuie sa construiti o platforma pe care sa stea structura. Puteti construi singuri aceasta platforma conform desenelor noastre sau puteti comanda o platforma de la noi si puteti efectua instalarea de catre specialistii nostri.

Avantajele principale ale corturilor-safari sunt:

• Mobilitatea si posibilitatea de a fi instalate in diferite locuri cu dificultate de acces;
• Nu sunt necesare aprobări pentru realizare deoarece nu sunt constructii capitale, iar terenurile pentru glamping pot fi închiriate;
• Obțineți o soluție gata pregătită. Există module de diferite dimensiuni pentru a găzdui de la 2 persoane la o companie de 4-5 persoane;
• Un astfel de proiect este ușor de pornit și puteți începe de la cateva corturi;
• Rentabilitate rapidă a investiției - după cum arată practica, modulul glamping se rascumpara deja în primul sezon de utilizare.


©2020-2024 Abc Mag SRL | Developed by Colibri Design

+373 68 786-750